Rólunk mondták

Köszönjük a szép munkát! Zongorázni lehet a különbséget, szabályosan a bőrödön érzed, hogy nincs huzat!
Üdv,
Pirovich Gergely

 

Nagyon jó lett a szigetelés, még anyósom sem érezte a légmozgást, az pedig nagy dicséret!

Üdv
Annamária

 

Kedves Viszugyel Úr,

Ha van olyan felülete akár a Facebookon, akár másutt az interneten, ahol referenciákat mutat be, szívesen megírom, hogy nagyon megbízhatónak találtam Önt.

Üdvözlettel

Osman Péter

 

Az ablakokkal meg vagyok elégedve, köszönöm, jó minőségű munka volt, hála önnek!

Szilágyi Gáborné

 

Nagyon köszönöm a munkátokat, szuperek lettek az ablakok! Ajánllak titeket a kolléganőmnek!

Üdv,

Starmann Marcsi

Pénteken  az Önök munkatársai  leszigetelték a lakás ablakait és  bejárati ajtaját.  


Munkájukat gyorsan és nagyon rendesen végezték, még a szemetet is eltakarították. Munkájukkal  kifejezetten elégedett vagyok, ráadásul a   fiatalemberek   rendkívül kedvesek és szimpatikusak voltak.    Biztos, hogy adott esetben ajánlani fogom az Önök szolgáltatását. Köszönöm a  szigetelés  mikéntjére vonatkozó tanácsadást,  a munkavégzés helyének gondos kiválasztását és  a nagyon tisztességes  munkát!

Üdvözlettel
Székely Bea

Kedves Zoltán!

A tegnapi szigetelési munkáról szeretném tájékoztatni, hogy nagyon elégedett voltam Csaba és Gábor munkájával. Jó érzés, hogy a mai világban vannak olyan szakemberek, akik ennyire precízek és munkájukra igényesek. Emellett emberileg is megfeleltek, kommunikatívak és nagyon segítőkészek voltak. Le a kalappal! A végén már azt is elfelejtettem, hogy késtek J Nagyon szépen köszönöm!!! Csakis Önöket fogom ajánlani, ha van rá módom.

További jó munkát és szép napot kívánok,

Üdvözlettel,

Szarvasi Ela

3 hozzászólás ehhez: “Rólunk mondták”

 1. Daniel szerint:

  Nagyon jók lettek az ablakok! Összehasonlíthatatlanul jobb a szigetelés! Mindenkinek ajánlom, aki gyors és hatékony megoldást keres!
  Üdv,
  Daniel

 2. András Helén szerint:

  Október közepén szigetelték a lakás nyílászáróit. A párommal nagyon elégedettek vagyunk a munkájukkal, ugyanis azóta nincs huzat, a szeles időjárást pedig nem is lehet már érezni bentről. Tisztességesen, nagyon gyorsan és tisztán dolgoztak, még a szemetet is levitték. Biztosan tovább fogom ajánlani Önöket, ha lesz a környezetemben ablakszigetelés iránt érdeklődő személy. Jó munkát kívánok a csapatnak.
  Üdvözlettel,
  András Helén

 3. P.Katinka szerint:

  Gyors, pontos, precíz munkavégzés. Kedves kivitelező és minőségi munka. Nem volt késés sem “egyéb” felmerülő költségek. Csak ajánlani tudom!

Szólj hozzá te is!

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük