Hőtérkép

Cégünk legújabb szolgáltatása az ablakszigetelést megelőző hőkamerás vizsgálat elvégzése. A hőkamera a napjainkban rendelkezésre álló legkorszerűbb és legpontosabb eszköz annak felderítésére, hogy hol találhatók az ablakok és ajtók szigetelésének gyenge pontjai.
A nyílászárók szigetelésének megkezdése előtt hőkamerás vizsgálatot végzünk (hőtérképet készítünk), mellyel a szigetelés hatékonysága rendkívüli mértékben megnő. A hagyományos módszerekkel csak nagyjából lehetett megállapítani, hogy hol van rés a szigetelésen, hol keletkeztek olyan hőhidak, melyek beengedik a hideg levegőt a lakásba, a meleg pedig kiszökik rajtuk keresztül. Mi, a szigetelőmesterek hőkamerás vizsgálatot végzünk, mielőtt munkához látnánk. Az ajtók, ablakok szigetelésének hibáit így a lehető legnagyobb biztonsággal szűrjük ki, hiszen a hőkamera által pontos hőtérképet kapunk a nyílászáró szigetelőképességéről, a szigetelés hiányosságairól.
Ha a szigetelés elöregedett, hiányos a tömítés vagy a nyílászárónk eleve nem megfelelően lett leszigetelve, a hőkamera a kéktől a vörösig terjedő színárnyalatok segítségével mutatja ki a hideg és a meleg levegőt az ablakok és ajtók környékén. A hőkamerás vizsgálat után így teljes bizonyossággal kezdhetjük meg a szigetelését, hiszen nem kérdés többé, hogy pontosan hol vannak azok a problémás helyek a nyílászáróknál, amelyekre különös figyelmet kell fordítani.
Cégünk kizárólag nyílászárókról készít hőkamerás felvételeket, a ház egyéb részeiről nem. A nyílászárók esetében végzett hőkamerás vizsgálat ügyfeleink számára maximális biztonságot nyújt a szigetelés szempontjából, hiszen nem kérdés többé, hogy nyílászáróik a legnagyobb körültekintéssel és szakmai precizitással lesznek leszigetelve.
A hőkamera egy nagyszerű eszköz, melynek használata egyre elterjedtebb, mondhatjuk, hogy a hőkamerás vizsgálat a nyílászárók szigetelésének jövője. Soha eddig olyan pontossággal nem lehetett behatárolni a szigetelés hibáit, hiányosságait, mint a hőkamera segítségével. A méréseknek köszönhetően nem fordulhat elő, hogy akár a legrejtettebb repedések, rések észrevétlenek maradjanak.
A hőkamerás vizsgálat számunkra olyan, mint egy térkép, mely láthatóvá teszi azokat a helyeket, ahol a szigetelés nem megfelelően működik. A hőkamerás vizsgálat elvégzése során pontos képet kapunk arról, hogy a nyílászárók hol nem záródnak teljesen és hol nem megfelelő a szigetelés. Ha Ön a hőkamerás vizsgálat mellett dönt, mielőtt leszigeteltetné nyílászáróit, otthonában nem lesznek többé párás ablakok, széllökésektől megremegő ajtók és ablakok, megszűnik a huzat és a nyílászárók környéke sem lesz többé hidegebb, mint a lakás többi része. A hőkamera számunkra a segítség a precíz munkavégzésben, Önnek pedig garancia a tökéletes szigetelésre.

Hőtérkép készítés díja 10 000 Ft./ingatlan.

Nyílászáró hőtérkép

Nyílászáró hőtérkép

Egy hozzászólás ehhez: “Hőtérkép”

Szólj hozzá te is!

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük