Ablakszigetelés akció jelentős kedvezménnyel.

Ablakszigetelés szezonvégi akcióval.

Elérkezett az ablakszigetelés szezonjának a vége. Azt hinné az ember, hogy a megrendelők előrelátóak és amint eljön a jó idő megcsináltatják a nyílászáróik szigetelését, de a tapasztalatok nem ezt mutatják. Éppen ezért szeretnénk egy kis kedvet csinálni az elkövetkezendő időben megrendelőinknek. Az árainkat mérsékeltük 500 Ft/m re, mely tartalmazza a szigetelőanyag árát valamint a teljes munkálatokat ( marás, passzítás, beállítás ), hogy tovább növeljük a megrendelési kedvet további 10% kedvezményt adunk minden azon megrendelőinknek akik a Facbook oldalunkon követnek minket. Az ablakszigetelés mellett az ablakok üvegszerkezeteit is korszerűsítjük hőszigetelt üvegekre így növelve a  nyílászárok szigetelését, valamint ha az ablakainak az üvege kitörött, elrepedt akkor Zoli megy és üvegez.

4 hozzászólás ehhez: “Ablakszigetelés akció jelentős kedvezménnyel.”

 1. Dr Osman Péter szerint:

  Ha ez a szolgáltató Viszugyel Zoltán, ő nálunk kifogástalanul korrektnek bizonyult.

 2. Petrik Éva szerint:

  Jó napot!

  Az ablakszigeteléssel kapcsolatban érdeklődnék.9-10 évvel ezelött ablakcsere volt.
  Mindenhol műanyag nyílászáróra lett cserélve.Viszont feltűnt,hogy a konyhában ennek ellenére hideg van.A rejtély megoldódott az egyik ablakpucolásnál.Igaz,hogy csak egy ablakról ,de hiányzik a szigetelőgumi.A bukó-nyíló résznél alul,és felül de a fix részen körbe.
  Tudnának ebben segíteni?

  Előre is köszönöm!

  1. admin szerint:

   Kedves Éva!
   Természetesen tudunk segíteni. Vállaljuk a műanyag nyílászárók szigetelésének a cseréjét és a pótlását is.

   1. Petrik Éva szerint:

    Köszönöm a választ/ukat!

    Kérem küldjék el az e-mail címemre az–erre az egy ablakra —vonatkozó árkalkulációjukat!Továbbá az Ön/Önök e-mail címét,hogy a részleteket megbeszéljük(időpont egyeztetés stb.)

    Üdvözlettel!

Szólj hozzá te is!

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Read previous post:
Ablakszigetelés utáni szellőzés.

Az ablakszigetelés egyik előnye, hogy lakásunkban megszűnik a huzat. Nem jön be a hideg többet és nem távozik a drága...

Close