Kampányolunk a télikertek mellett!

Aki kedveli a természet zöld bujaságát, és tavasszal-nyáron körbeveszi magát üde növényekkel, kertet, teraszt gondoz, kirándul, az télen bizony könnyen elszontyolodhat az alvó természet, a száraz falevelek láttán. Kivéve persze, ha van télikertje!

Ezért éri meg télikertre beruházni:

  1. Szeretne egy új szobát? A télikert megnöveli otthona alapterületét, szinte egy új szobát kap vele.

  2. Keltse új életre a növényeit! A növényei a nagy üvegfelületek révén sokkal több természetes fényhez jutnak, mint lakása bármely más részén, és növekedésükkel, új hajtásaikkal meg is hálálják a gondoskodást. Sőt, akár egzotikus fajtákat is gondozhat!

  3. Spóroljon a fűtésszámlán! Persze amellett se menjünk el, hogy a télikert a kiváló hőszigetelő-képességgel rendelkező nyílászárók (a felvett hő lassan vész el) hozományaként még a rezsin való spórolásban is segít.

  4. Igazi kincs. A télikert olyasvalami, amire méltán lehet büszke az ember, és még vendégmarasztaló hatása is van. Nem csak magánháznál, de kávéházakban, irodákban is.

  5. Áldozzon a szépség oltárán! Egy szépen berendezett télikert igazán dekoratív tud lenni, tökéletes kilátást nyújt.

  6. Depiűző fényterápia. Ha rossz kedve van, a télikerthez fordulhat fényterápiáért, a fény ereje ugyanis még egy depressziós emberen is képes segíteni. Aki pedig jókedvű, az javuló koncentrációs, és fizikai képességekről számolhat be.

  7. Határtalan funkciók. Használhatja teázónak, dolgozószobának, társalgónak is. Igazán hangulatos még belegondolni is, ugye?

Költöztessen ápolt kertet az otthonába!

Erre vigyázzon:

  • A felhasznált építőelemek legyenek minőségiek.

  • Akkor jár a legjobban, ha olyan szakemberekkel dolgozik, akik a felméréstől kezdve a tervezésen át a beszerelésig vállalják a teljes munkafolyamatot.

  • Gondoljon a statikai betörésvédelemre, használjon stabil ajtókat, ablakokat!

Továbbá: tervezze meg, mekkora lesz a teljes alapterület, és belmagasság, milyen lesz az üvegezés (hőszigetelt, polikarbonát), a tetőszerkezet (zárt, üvegezett)? Kérdés továbbá, hogy a padló mivel legyen burkolva, milyen legyen az árnyékolás, ráadásul a fűtésre, világításra, klímára is gondolni kell.

Miért szakadna el a természettől, ha erre nincs szükség? Ne csak vágyjon a szabadba, hozza létre saját természeti oázisát! Képzelje csak el, növények, virágok, napsugárzás, és kertészkedés-még ősszel, télen is! Az élmény semmihez sem hasonlítható.

Lépjen velünk kapcsolatba, segítünk megfelelő ajtót, ablakot választani télikertjébe!

Téli kert

Téli kert

Télikert műanyag ablakkal.

Télikert műanyag ablakkal.

Télikert

Télikert

Szólj hozzá te is!

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Read previous post:
Békés Boldog Karácsonyt!

Békés Boldog Karácsonyt Kíván az ablakszigetelő.hu lelkes csapata!

Close