Zajszigetelés

Az Egészségügyi világszervezet kutatásai szerint a nagy forgalom által kibocsájtott zaj okozhat magas vérnyomást, alvászavarókat, szívrohamokat, szív és érrendszeri betegségeket. A kutatások azt is kimutatták, hogy a szívrohamban elhalálozottaknál is hatással volt a zaj. A további kutatások azt is kimutatták, hogy a nagy zajnak kitett gyermekek tanulási képessége jelentősen csökken. Ha a zaj naponta átlagosan meghaladja a 65 decibelt, akkor az közvetlenül ártalmas az egészségre. Budapesten közel 2.000.000 ember van kitéve a nagy forgalom által okozott zajnak.

Az általunk alkalmazott szigetelési módszer jelentősen csökkenti a zaj beáramlását otthonunkba. Tegye otthonát csöndesebbé, élhetőbbé!

Zajszigetelés = Svéd nútmarásos nyílászáró szigetelés.

2 hozzászólás ehhez: “Zajszigetelés”

 1. Turcsán János szerint:

  Megerősíteném a blogbejegyzésben leírtakat, tényleg nagyon sokat számít. Inárcs főútja mellett lakunk, régi, ún. kapcsolt gerébtokos ablakaink vannak, felette redőnytokok. A szigetelés után sokkal csendesebb lett az otthonunk. Nem ingyenreklámnak szántam, hanem segíteni szeretnék a velem hasonló anyagi helyzetben lévőknek: megéri megcsináltatni. A régi ablakainkkal kell majd még foglalkozni (csiszolás, festés), de ettől függetlenül nem tekintem ezt a módszert kényszermegoldásnak, szerintem fog hosszútávon működni.
  Ezúton köszönjük mégegyszer a munkátokat: Nóra, János és János

  1. admin szerint:

   Kedves János!
   Köszönjük az elismerő szavakat, ami nagyon jól esik.
   A visszajelzésetek alapján nem hiába végezzük a munkánkat.

Szólj hozzá te is!

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Read previous post:
Ajtószigetelés

Önnél is süvít a szél az ajtón át, nem kell elkeseredni van megoldás utólagos ajtószigetelés Svéd módszerrel. A módszer ugyan...

Close