10 jó ok a nyílászáró cserére

Egy nyílászáró esetleges cseréjét bizony jól meghányja-veti az ember, így többkörös az a folyamat, amíg a gondolat csírája tetté érik, és rábólint a dologra. Már csak azért sem adjuk rá könnyen a fejünket, mert nem tudjuk biztosan, miért is járunk jól, ha bevállaljuk. Összeállítottunk egy csokornyi indokot a nyílászáró cseréje mellett. Íme!

Cseréljen, vagy ne cseréljen? Ez itt a kérdés!

  1. Ha már tavaly is az ablakon pompázó jégvirágokban gyönyörködött, az nyomós indok lehet az újításra.

  2. Idén nyáron megosztotta szobáját a levegőjében táncoló porral, és pollenekkel? Szeretné jövőre is?

  3. Amíg nincs otthon, elhisszük, hogy nem zavarja a forgalom zaja, de esténként, hétvégén biztosan hallja, a közlekedési csomópont „neszeit”. Ha nyugodt, békés éjszakákra vágyik, érdemes megfontolnia a nyílászáró cserét.

  4. Önnél is jól működik a szellőzés, olyannyira, hogy nyáron dögmeleg, télen pedig „kellemes” hűvös van odabenn? Másképp is lehetne…Ne fűtsön/hűtsön hiába!

  5. Gyakran könnyezik az ablak szeme a párától? Az elázó ablakszárnyak, a korhadó fa nem túl épületes látvány.

  6. Az új nyílászáró pont beleillik egy felújított, szép, modern lakás összképébe. Gondoljon erre is!

  7. Ha a kilincs a kezében marad, nem zárnak jól a zárak, ha hámlik a festék, azaz teljesen le vannak robbanva a nyílászárók, nos, az is nyomós indok a váltásra!

  8. Ó, az a drága szomszéd! Nem tud mit tenni, él. Felújít, zenét hallgat, vagy épp mérges, és ezt kifejezésre is juttatja? Ha nem szeretne minden lépéséről tudni, a saját nyugalma érdekében javalljuk a nyílászáró cserét. Csakis a jószomszédi viszonyok szolgálatáért!

  9. Ha fájnak az ízületei, vagy rossz a hőérzete, egy új nyílászáróval csak nyer. A fázósak melegedhetnek, sőt, az allergiások is fellélegezhetnek!

  10. Tervezi, hogy árnyékolástechnikai rendszert épít be? Essen a választása redőnyre, reluxára, szúnyoghálóra, stb., érdemes elgondolkodnia a nyílászáró cseréjén is.

Osszon, szorozzon, gondolkodjon, és döntsön. Önnek milyen indokai vannak a nyílászáró cserére?

Nyílászáró csere

Nyílászáró csere

Szólj hozzá te is!

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Read previous post:
Beszéljünk az árnyékolástechnikáról

Redőny, vagy nem redőny? Ez itt a kérdés! Az árnyékolástechnika szinte minden embert érint, akár régi házban, lakásban él, akár...

Close