Ablakszigetelés egészségünk védelmében

Sokféle megrendeléssel találkoztunk már, így aztán igen széles perspektívával tudjuk szemlélni munkánk megrendelői körét. Ezért ezúton is szeretnénk megköszönni mindenkinek a bizalmat, aki bennünket választott és választ mind a mai napig, ha baj van ablakainak szigetelésével.

Ebben a cikkben bemutatunk Önöknek egy, a hétköznapok során alaposan elhanyagolt területet, mely azonban – különös ellentmondás – éppen hogy a hétköznapokra gyakorolja a legnagyobb hatást.

Dolgozunk panellakásokban, kertes házakban és irodákban, közintézményekben is, örömmel tapasztaljuk, hogy egyre többen döntenek az utólagos, szilikonos ablakszigetelés mellett, ami valójában nem alternatívája az ablakcserének, hanem egy egészen más megközelítési mód ugyanazzal a céllal, amelynek érdekében milliókért cserélik sokan a nyílászárókat otthonukban.

Az egyik „alcélról” lesz most szó, mely leginkább azon megrendelőinknél fontos szempont, akiknek ingatlanja forgalmas út mellett található.

Aki hasonló problémával küzd, valószínűleg már tudja, hogy a porra gondolunk, pontosabban arra a jelenségre, hogy az utak mellett helyet foglaló épületek szobáiban akár tízszer annyi por is összegyűlik a szekrényeken, a padlón és mindenütt, mintha mondjuk egy erdő mellett épült volna a ház.

Ez a por pedig amellett, hogy idegesíti az embert, mert lényegében kétnaponta kell portalanítani a lakásban, sokszor komoly rizikófaktora lehet a különféle asztmás, vagy allergiás megbetegedéseknek is. Nagyon komoly dologról van szó tehát, főként, ha kisgyermekes házról beszélünk.

A szilikonos ablakszigetelés segítségével az illesztések mentén idővel létrejött rések eltűnnek, így aztán az apró szemcsés pornak sincs esélye bejutni az ablakon keresztül.

Persze az ajtón keresztül és szellőztetés közben még óhatatlanul beengedjük a port, de annak mennyisége drasztikusan csökkenni szokott a szigetelést követően.

Ha tehát ismerős a jelenség és szeretne már végre pontot tenni az i-re ennek kapcsán is, keressen fel bennünket bizalommal. Sem Ön, sem az ablak, sem a családi kassza nem fogja bánni.

Ablakszigeteléssel a por ellen.

Ablakszigeteléssel a por ellen.

Szólj hozzá te is!

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Read previous post:
Biztos az ablakai szigetelésében? – Még nem késő

Szeptember első heteiben járunk, az idő még bizonytalanul fordul néha őszire, néha határozottan nyárira, így aztán egyelőre nem igazán derül...

Close