Még mindig nem késett le az utólagos ablakszigetelésről!

És ezt ebben az időszakban, hogy lassan beköszönt az október, nem árt minél többször hangsúlyozni. Amíg valóban nem késő…

Jön az esős-szeles idő

Ezt persze nem kell készpénznek venni, még az is lehet, hogy a nagy meleg után máris jön az alig érezhető átvezetést követően a nagy hideg, sosem tudhatjuk. Ellenben igen valószínű, hogy október elejétől már lényegében bármire számíthatunk, ezért aztán nem célszerű az utolsó pillanatig várni.

Megoldjuk az utólagos ablakszigetelést bármikor, de valljuk be, egyikünknek sem jó, ha úgy végezzük a munkát, az ablakot leemelve a helyéről, hogy közben fújja be a viharos szél az esőt odakintről, egyenesen a szobába.

Nem éri meg halogatni a szigetelést

Már csak azért sem, mert előbb-utóbb úgyis el kell végezni mindenképpen. Vagy marad az új ablak vásárlása, telepítése, és persze a kihagyhatatlan bontás, építés. Mert valljuk be ezt is: az új ablak telepítése az utólagos szilikonos ablakszigeteléssel szemben valóságos építkezési munkálatnak minősül, melyben legalább akkora szerepe van a kőművesnek, mint az ablakot beszerelő csapatnak, s mint kis túlzással az ablak gyártójának…

A jó idő Önre vár

Abban az estben leginkább, ha az ablakok szigetelése nem az igazi, s erről már Ön is megbizonyosodott, vagy legalábbis sejti, hogy sajnos kiszolgálta magát a szigetelés több helyen is.

A vénasszonyok nyara nem csak azért kedvez tehát a jelek szerint, hogy kellemes legyen odakint üldögélni, az udvaron, a teraszon, vagy az erkélyen, de arra is lehetőséget ad, hogy a biztosan cserére érett szigeteléseket korszerűsítésére még mindig maradjon egy kis idő.

Sokáig fog tartani?

Természetesen arra törekszünk, hogy a lehető legrövidebb idő alatt megoldjuk a szigetelést, ami valóban nem igényel pár óránál több időt, ha alapvetően minden rendben van és mondjuk nincs olyan probléma az ablakkeretekkel, hogy azokat renoválás okán el kelljen szállítanunk.

Röviden tehát kijelenthetjük: a legtöbb esetben nagyon gyorsan végzünk, ennek ellenére az eredmény több évtizedre szavatolja a nyílászárók tökéletes szigetelését.

Utólagos ablakszigetelés Októberben.

Utólagos ablakszigetelés Októberben.

Szólj hozzá te is!

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Read previous post:
Ablakszigetelés egészségünk védelmében

Sokféle megrendeléssel találkoztunk már, így aztán igen széles perspektívával tudjuk szemlélni munkánk megrendelői körét. Ezért ezúton is szeretnénk megköszönni mindenkinek...

Close