Miért érdemes bennünket a Facebookon is követni?

Blogunk célja elsősorban az, hogy minél több olyan információval lássuk el leendő ügyfeleinket, melyek segítségével pontosabb képet kaphatnak tevékenységünkről, ezen keresztül pedig közelebb kerüljenek az adott probléma, a nyílászárók szigetelésének aktuálissá lett cseréjének kérdéseihez.

Facebook oldalunk követői között elsősorban azok, akik előszeretettel népszerűsítenek bennünket, most különösen jól járhatnak otthonuk nyílászáróinak ellenőrzése kapcsán: minden olyan követőnk, aki ajánlja Facebook oldalunkat másoknak is, ingyenes hőtérképes ellenőrzést kap tőlünk ajándékba.

Ez azért nagy lehetőség, mert az egyébként fizetős szolgáltatás segítségével nagy alapossággal kerül felmérésre a lakás, vagy ház valamennyi nyílászárójának aktuális hőszigetelési képessége, így pedig kiderül, hogy ha utólagos szilikonos ablakszigetelésre van szükség, akkor azt pontosan hol kell majd elvégeznünk (amennyiben persze bennünket választ a feladatra).

Ide kattintva máris Facebook oldalunkon teremhet!

Ablakszigetelés a Facebookon.

Ablakszigetelés a Facebookon.

Tovább tart az 500 forintos kedvezmény.

Utólagos szilikonos nyílászáró szigetelésre mindezen felül ebben az időszakban 500 forint folyóméterenként, tehát érdemes most kapcsolni!

Mivel október legelején járunk, még egyáltalán nem késő megoldani a szigetelést, ha pedig még kedvezményre is szert tehet, aki kicsit később, bár koránt sem megkésve döbben rá, hogy igényelné mindazt, amit tudunk, akkor aligha mondhatnánk, hogy rosszul jár.

Eddig többnyire arról volt szó, hogy minél korábban sikerül elhatároznia magát, annál jobban jár.

Nos, íme egy opcionális lehetőség, mely kifejezetten azt mutatja, hogy nekünk is csak akkor van igazunk, ha nem hozunk olyan döntéseket, amelyekkel rácáfolhatunk korábbi kijelentéseinkre, végül pedig Ön is, mi is jól járunk!

Célunk ugyanis valóban az, hogy ahol lehet, segítsünk, még akkor is, ha az ablakszigetelés legszerencsésebb időszaka a nyár.

Szólj hozzá te is!

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Read previous post:
Még mindig nem késett le az utólagos ablakszigetelésről!

És ezt ebben az időszakban, hogy lassan beköszönt az október, nem árt minél többször hangsúlyozni. Amíg valóban nem késő… Jön...

Close