Augusztusban már érdemes ellenőrizni a nyílászárókat

Közeleg az ősz. A héten már meg is mutatja arcát, aminek sokan örülnek azok közül, akik nehezen viselték az elmúlt hónap hihetetlen hőségét, s ami miatt egy kissé pangásnak indult az élet a vízpartok mellett. Vénasszonyok nyara augusztus közepén? Ha már így alakult,legalább lehetőségünk van megvizsgálni ablakaink hőszigetelésének állapotát.

Korábbi írásunkban már taglaltuk, hogy miképpen lehetséges egy egyszerű módszerrel,  megvizsgálni, hogy minden rendben van-e az ablakok környékén. Most sem feltétlenül javasolnánk mást az első körben.

A cél, hogy kiderüljön, van-e gond a szigeteléssel. Mert elképzelhető ugyan, hogy tavaly még minden rendben volt, nem fújt be a szél, nem hűlt ki a lakás indokolatlanul és nem volt magasabb a fűtésszámla sem a megszokottnál, de ez, ha a szigetelés már jó ideje végzi a dolgát, sajnos megváltozhat egyik évszakról a másikra, egycsapásra is.

A z általunk alkalmazott utólagos hőszigetelés, melyhez speciális szilikont és egy hasonlóképpen professzionális nútmarásos módszert használunk, évtizedekre bebiztosítja a lakást a nyílászárók hőszigetelése kapcsán, így ha a mi munkánk végeztével még mindig problémát érzékel, akkor igen nagy a valószínűsége annak, hogy a falak szigetelésével lehet a probléma. Ellenben még ilyen esetekben is 40-60%-kal javulhatnak az arányok, mert a falak alapvetően eleve kevésbé engedik ki a meleget, mint a nem megfelelően szigetelt ablakok, vagy ajtók.

Akkor is érdemes tehát az utólagos ablakszigetelést és/vagy utólagos ajtószigetelést választani, ha tisztában van vele, hogy otthonának falai nem éppen kifogástalanok a hőszigetelés szempontjait tekintve.

Ha ellenőrizte a nyílászárókat és arra jutott, hogy bizony már nem az igazi a szigetelés, keressen bennünket máris! Hőkamerás technikával megvizsgáljuk a helyszínen, hogy hol van a gond, s Önnel közösen megtaláljuk a lehető legjobb megoldást.

Ne aggódjon, szinte biztos, hogy nem kell majd ablakokat cserélnie!

Ablakszigetelés Augusztusban.

Ablakszigetelés Augusztusban.

 

Szólj hozzá te is!

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Read previous post:
Mennyire megbízható egy új ablak szigetelése?

Szakmánkhoz és munkánk sikeres eredményeihez tartozik az őszinteség is, akárcsak bármely más szakterületen. Rengeteg kérdés érkezik felénk arra nézvést, hogy...

Close