Mennyibe fog kerülni? – Használja kalkulátorunkat és kiderül!

Nem könnyű látatlanban, vagy egy telefonbeszélgetés során árajánlatot adni. Nevezzük a dolgot inkább lehetetlennek. Van, aki gond nélkül mond egy körülbelüli árat akár telefonban is, mi azonban kockázatosnak és félrevezetőnek érezzük a helyszíni felmérés nélküli árkalkulációt, így nem is élünk vele. Önnek azonban lehetősége van weboldalunkra ellátogatva egy körülbelüli számítást végeznie, mellyel megközelítőleg informálódhat árainkkal kapcsolatban, figyelembe véve mindazon elvégzendő feladatok sorát (a méretek és az nyílászárók számát is megadva), amelyekre a munka során majd számítani lehet.

A kalkulátort itt tudja elérni: www.ablakszigetelo.hu/kalkulator/

Egy videóval is segítjük a tájékozódást, így azzal sem kell töltenie az időt, hogy kisilabizálja szép lassan, mit hová írjon és mely adatokat mely felületeken adja meg, illetőleg hogy mi mit jelent.

Nekünk is nagyon nagy segítség, ha Ön már eleve egy kalkulációt követően keres fel bennünket, hiszen így már meglévő számadatok kíséretében tudunk beszélni a konkrétumokról.

A videó mellett egy rövid leírással is segítjük kalkulátorunk használatát, itt pedig a „hogyan használjuk” jellegű információk mellett azt is összefoglaltuk, hogy tulajdonképpen mire is jó a kalkulátor, mely egyébként munkamódszerünk egyfajta modellezéseként is értelmezhető.

Látnunk kell, hogy mekkora az a rés, melyen keresztül távozik a hő. Ez alapvető módon befolyásolja az anyagszükségletet és a munkaidőt is, így hatalmas jelentőséggel bír a végleges árkalkulációra nézve is.

Elsőre talán egy kissé bonyolultnak tűnhet a kalkulátor, de érdemes néhány percet eltölteni a tanulmányozásával. Az adatok helyes felvételéhez is segítséget nyújtunk, így ha sikerült lemérni a hézagokat és megadni a méreteket, máris megkapja körülbelüli, de természetesen nem hivatalos árajánlatunkat. Fontos azonban, hogy ezt a számot tényleg ne tekintse hivatalos árajánlatnak, mert lehetnek eltérések pozitív és negatív irányba egyaránt.

Használja bátran kalkulátorunkat, majd hívjon, keressen bennünket bizalommal!

Ablakszigetelés kalkulátor

Ablakszigetelés kalkulátor

 

Szólj hozzá te is!

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Read previous post:
Miért érdemes bennünket a Facebookon is követni?

Blogunk célja elsősorban az, hogy minél több olyan információval lássuk el leendő ügyfeleinket, melyek segítségével pontosabb képet kaphatnak tevékenységünkről, ezen...

Close