Védekezzen, még az első hó előtt!

Október vége felé járunk lassan, sosem lehet tudni mikor hullik le az első hó. Ezért aztán érdemes még most, az utolsó, hómentes időszakban cselekedni, ha baj van a nyílászáró szigetelésével.

Hívjon bennünket és jövünk!

Huzatos az ablak?

Ennek felméréshez nem szükséges sem eszköz, sem szaktudás. Az ember érzi, ha gond van. Mondjuk ül az ablak közelében, és úgy érzi, mintha bevágna egy kis huzat. Nos, ez nem csak valami fantom-érzés: rossz a szigetelés.

Ablakszigetelés Októberben.

Ablakszigetelés Októberben.

Víz a párkányon

Azon persze nem lepődünk meg, ha mindezt odakint látjuk. Bent, a függöny alatt azonban már komoly figyelmeztető jele annak, hogy a szigetelés föladta a harcot.

Ha azonban az ablakkal szerkezeti tekintetben nincs különösebb probléma (egy kis festékkopás, vagy festéklepattogzás nem számít orvosolhatatlan problémának), az utólagos szilikonos ablakszigetelés sokat segít majd. Pontosabban: megoldja a gondot.

Még várok egy kicsit…”

Ezt nem javasoljuk. Mert ha leesik a hó és jönnek a mínuszok, nem lesz éppen leányálom odabent a hőmérséklet, míg mi az ablakok szigetelésén dolgozunk. Ha pedig azt a megoldást választja, hogy csak tavasszal keres fel bennünket, bizony el kell fogadnia annak tényét, hogy a nem megfelelően szigetelő ablakokon keresztül sajnos ki fog fűteni az utcára, vagy a udvarra.

Mindazonáltal, ahogyan azt több cikkünkben is hangsúlyoztuk, mi akár a leghidegebb januárban is megoldjuk a szigetelés feladatait, hiszen sem a munkafolyamat, sem a szigetelőanyagok érzékenységének tekintetében nem jelent gondot a hideg.

Hívjon bennünket most!

Keressen fel bennünket weboldalunkon található elérhetőségünk bármelyikén és mondja el nekünk, milyen szokatlan jelenségeket tapasztal! Utána járunk a dolognak és megoldjuk nyílászáróinak szigetelési problémáit, bízhat szakértelmünkben!

Ajánlja Facebook oldalunkat ismerőseinek, s mi kedvezményekkel háláljuk meg bizalmát és a gesztust!

Segítsünk együtt ott, ahol valóban égető szükség van az ablakszigetelésre, függetlenül attól, hogy tél van, tavasz, nyár, vagy ősz.

Szólj hozzá te is!

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Read previous post:
Mennyibe fog kerülni? – Használja kalkulátorunkat és kiderül!

Nem könnyű látatlanban, vagy egy telefonbeszélgetés során árajánlatot adni. Nevezzük a dolgot inkább lehetetlennek. Van, aki gond nélkül mond egy...

Close