Az alumínium ajtók és ablakok előnyei

alumínium ajtók és ablakok

alumínium ajtók és ablakok

Az átlagostól különböző megjelenéssel tud hozzájárulni az épületek esztétikai megjelenésével, hőhídmentességével, energiatakarékos és remekül szigeteli a hangot. Az alumínium rozsdásodással szembeni ellenálló képessége már ismeretes, hiszen az élet más területein is használják emiatt. Az alumínium nyílászáró olyan fémekből készül, amelynek ötvözetei más-más műszaki paraméterekkel rendelkeznek, így az adott kialakítandó nyílászáró szerkezetnek mindig a maximálisan megfelelő alumíniumötvözetet lehet használni.

Rendkívüli teherbíró képességgel rendelkeznek, nagy üvegfelületeket, és erősen viharos időjárást is elviselnek. Az alumínium további előnye, hogy könnyen és pontosan formálható, kevés súlyú,  nem túl  drága, de nem is olcsó alapanyag. Az alumínium ablakok nem vetemednek, nem rozsdásodnak, éppen ezért hosszú élettartamúak. Nagy teherbíró képességű tulajdonságai miatt az egyik legjobb megoldás a tartós, de mégis szép nyílászárók kialakításához. Ma már sokféle színben és stílusban elképzelhető, bármilyen igényt ki tud elégíteni.

Az alumínium ablak tetszőlegesen nyitási iránnyal kialakítható. Védelmi szempontból, és biztonsági szempontból is remek tulajdonságokkal rendelkezik. Az alumínium ablakok és ajtók kevés karbantartási munkálatokat igényelnek, és ez a kevés karbantartási munkálatok sem kerülnek sok időbe.

Szólj hozzá te is!

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Read previous post:
A növekvő gázárakra is van megoldás

Évről évre a lakások rezsiköltségének tetemes részét a növekvő energiaterhek adják. Egy átlagos belvárosi ingatlan esetében a téli fűtési költség...

Close