Lakásfelújítás? – Utólagos ablakszigetelés profi csapattal!

Mert nagyon nem mindegy, hogy ki miért felel egy felújítási folyamatban, hiszen nem amiképpen tőlünk sem várják el a tetőfedést, mi sem bíznánk másra az ablakszigetelést.

Komolyabb lakás-, vagy házfelújításba kezdett és van néhány egészen komplett ajánlata is? Van, aki mindenre vállalkozik? Igen, jól érzi, hogy ez gyanús.

Ne költsön pénzt feleslegesen

Lehet, hogy egyes ajánlatok, vagy akár a legtöbb teljes ablakcseréről szólnak, Önnek azonban nem kell feltétlenül hallgatnia a legradikálisabb megoldásokat javaslók szavára. Mert lehet, hogy elég a régi szigetelést kicserélni, megoldani egy utólagos szilikonos ablakszigetelést és spórolni néhány százezer forintot.

Természetes, hogy akinek érdekében áll, esélytelen tűzoltási kísérletnek titulálja a dolgot.

Mi inkább azt javasoljuk, hogy olvasson utána az interneten a témakörnek és döntsön belátása szerint. Ha mindenképpen új ablakot szeretne, mi nem kívánjuk feltétlenül lebeszélni döntéséről.

Spóroljon, ahol nem muszáj költeni!

Az utólagos ablakszigetelés nagy előnye, hogy szinte hatványokkal kevesebbe kerül a teljes ablakcseréhez képest, ugyanakkor hatékonyságára nézve nem marad el tőle. Abban az esetben legalábbis semmiképpen, ha a már meglévő ablakkeret minőségével nincs gond, ellenben az évek már elszálltak felette.

Manapság ugyan egyre nagyobb divat a fogyasztói szokásokat tekintve, hogy olyan dolgokat is kidobunk, vagy lecserélünk, melyek egyébként még éveken át kiválóan szolgálnának bennünket.

Mindez ellene beszél az utólagos ablakszigetelésnek. Mi azonban szeretnénk egy kicsit e szokásrendszer ellen felszólalni. Miért kellene kidobnia azt, ami rendben van és szép, csak éppen igényel egy kis felújítást?

Ezzel a megoldással pedig akár több százezer forintot is spórolhat a felújítási munkálatok folyamán, ilyen jelentős összeg esetében pedig több mint érdemes elgondolkodni a lehetőségeken.

Lakásfelújítás ablakszigeteléssel

Lakásfelújítás ablakszigeteléssel

Szólj hozzá te is!

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Read previous post:
Reggel megjelenő pára az ablaküvegen?

Ismerős a jelenség, amikor reggel az ablakot kinyitva vagy az ajtó kilincsét megragadva arra leszünk figyelmesek, hogy alig látunk ki...

Close