Ablakszigetelés nyáron?

ablakszigetelés nyáron

ablakszigetelés nyáron

A nyár az ablakfelújítás és ablakcsere időpontja, a fűtési szezonra azonban egyre többen kérnek teljes ablakszigetelést. Biztosan sokan tapasztalták, hogy az előző télen mennyire huzatos volt a lakás, milyen könnyen szökött a levegő, az egyre növekvő fűtésszámlát pedig senki sem fizeti szívesen. Ez világos is, jó, ha megszületik az elhatározás, hogy teszünk valamit otthonunk komfortosabbá tételéhez, valamint a rezsiköltségek drasztikus csökkentése érdekében. A döntés tehát jó. De miért későn születik meg?

Sokan a téli szezon után gyakorlatilag meg is feledkeznek róla, hogy az ablakaik szörnyű állapota miatt akár minden hónapban negyven százalékkal magasabb fűtésköltségekkel számolhatnak! Elérkezik ismét a hideg idő, és hirtelen eszükbe jut, hogy szigeteltetni kellene. Az ablakszigetelők viszont teli vannak munkával, nehéz időpontot egyeztetni, és sokan nem is valódi szakembereket találnak, csak olcsón és felületesen dolgozó hobbimunkásokat, akik télre veszik csak elő a szerszámaikat egy kis plusz pénz reményében.

Mi azt javasoljuk, hogy nyugodtan végeztesse el ablakai szigetelését nyáron! A por éppen ezekben a hónapokban jelent komoly problémát az allergiásoknak, de igazából senki sem szívja szívesen az utca porát, mikor éppen otthon van. Nézze meg a szekrények polcait: látja, milyen gyorsan ujjnyi porréteg keletkezik rajta? Ezt mind az rosszul szigetelt ablak résein hozza be az utcáról a szél. Az ablakszigetelés pedig egyben zajszigetelés is. Főleg a belvárosban jellemző, hogy egyre több fiatal indul a meleg éjszakákban szórakozni. Jó volna úgy aludni, mint a bunda, és nem arra ébredni, hogy hallani lehet minden szavukat.

Ha olyan szakembereket választ, akik télen-nyáron ablakjavítással és -szigeteléssel foglalkoznak, nem éri majd csalódás, ráadásul semmilyen hátrány sem. Rugalmasan egyeztethet időpontot, és bármikor is köszöntsön be a hideg, az Ön ablakai már készen lesznek akkor, mikor a többség sietve megpróbálja sajátjait leszigeteltetni tavalyi ígérete szerint.

Szólj hozzá te is!

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Read previous post:
Az ablakszigetelés óvja a család egészségét is

A megfelelő szigetelés nemcsak a pénztárcánknak tesz jót, hanem a közérzetünknek és általános komfortérzetünknek is. Emellett pedig szintén nem utolsó...

Close