Lehetséges-e egyetlen nap leforgása alatt szigetelni az ablakainkat?

Bizonyára mindenki tisztában van azzal, hogy otthona komfortosságát és kényelmét csupán akkor lehetséges megőrizni, ha rendszeresen időt szakítunk arra, hogy felújítsuk azt. Ablakaink is csupán akkor tudnak tökéletes védelmet nyújtani a portól, huzattól vagy utcai zajoktól, ha azokat felújíttatjuk, amikor szükség van rá. Egy ablak kicserélése remek megoldás lehet a zaj, a huzat vagy a kintről beszálló por ellen, azonban egy teljes csere nem csupán nagy hangzavarral és felfordulással jár, hanem még ennek tetejében roppant drága is. Egy ablak cseréje után hetekig takaríthatunk és pakolhatunk, hogy otthonunk újra lakhatóvá, tisztává válhasson. Emiatt általában csak nagyon nehezen szánjuk rá magunkat a munkálatok elvégzésére, így csak húzzuk, halasztjuk a dolgot.

Igen ám, de nem csupán a teljes ablakcsere képes megoldani az elöregedett ablakok miatt felmerülő problémákat. Gondolta volna, hogy akár egyetlen nap leforgása alatt is orvosolható a baj? Pedig így van, hiszen az elöregedett ablakok szigetelése mindösszesen néhány órás munkát igényel. A szigetelő anyagok behelyezése roppant egyszerű feladat, és a végeredményt tekintve majdnem olyan hatékony is, mintha teljes ablakcserét végeztünk volna az otthonunkban. Aki tehát nem szeretné több százezer forintos költségekbe verni magát és takarítani sem szeretné az ablakcsere által keletkezett port és szennyeződést heteken át, annak mindenképpen a régi ablakok újraszigetelését tudjuk ajánlani. Az ablakok szigeteléséhez nem szükséges nagy felfordulást csinálni, elegendő, ha az ablakpárkányról levesszük a virágokat, és annyi helyet alakítunk ki az ablak előtt, hogy a szerelő bakja elférjen ott. Pormentesen, nagy zaj nélkül egyetlen nap alatt, minimális összegért cserébe olyan nyílászárókat tudhat magáénak, mintha teljesen új ablakokat építtetett volna be az otthonába.

Ismerje meg az utólagos svéd nútmarásos ablakszigetelést bővebben az alábbi videóból.

Szólj hozzá te is!

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Read previous post:
Mennyi idő alatt térül meg az ablakszigetelés költsége?

Amikor valaki úgy dönt, hogy nyílászáróit felújíttatja, szigetelteti rendszeresen beleütközik abba a kijelentésbe, hogy az újraszigetelés költségei nagyon hamar meg...

Close