Szabaduljon meg a portól ablakszigeteléssel!

Ha egy forgalmas út közvetlen környezetében lakik, biztosan unja már, hogy akár naponta takarít, akkor sem tudna megszabadulni a portól. Hiába törölget és porszívózik rendszeresen, alig, hogy befejezte, akár kezdhetné is újra, hiszen újra áll a por a szekrények tetején, a tévén és az asztalon. Ez persze a háziállatoknak és a szobanövényeknek sem tesz jót, hát még önnek, főleg, ha még allergiás is a porra. Szerencsére a poros környezettől való szabadulásnak nem az az egyetlen módszere, hogy azonnal a kertvárosba költözik. Hiszen lehet, hogy egyébként szereti is az itteni nyüzsgést, csak azt nem bírja már, hogy ha látogatóba jönnek ismerősei, szégyenkeznie kell a lakása miatt, mert mindig úgy néz ki, mintha egy hónapja takarított volna utoljára.

 Gondolt már arra, hogy a por folyamatos beszállingózásáért a nem megfelelően szigetelt nyílászárók is felelősek? Ha ablakainak szigetelése már elöregedett, sosem volt rendesen karban tartva, ne adj isten, egyáltalán nincsenek szigetelve, a magas gázszámla mellett a zaj- és porszennyezéssel is szembesülnie kell. A nyílók és a tokok közti résen télen ki-, nyáron beáramlik a meleg, beszáll a por, és minden behallatszik az utcáról, a szomszédok veszekedésétől kezdve a túloldalon álló szórakozóhelyen folyó buli hangjaiig. Ha utólagosan szigetelteti ablakait, jelentősen spórolhat a számlákon, végre nyugodtan aludhat, és nem kell naponta takarítania a por miatt. Bízza a műveletet szakemberre, így biztos lehet benne, hogy a szigetelés sokáig bírja majd: akár tíz-tizenöt évig. Bármilyen típusú ablak utólagos szigetelése megoldható: egy megfelelő szaktudással és gyakorlattal rendelkező szakember ki tudja választani az adott nyílászáró számára ideális anyagot és módszert.

Szólj hozzá te is!

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Read previous post:
Tetőtéri ablakok cseréje

Egyetlen ablakféle sem tart örökké, idővel elöregszenek még a legjobb minőségű nyílászárók is. Ha még jó állapotban vannak is nyílászáróink,...

Close