Utólagos ablakszigetelés – Cselekedjen időben

Ügyfeleink, megrendelőink egy része sajnos csak akkor keres meg bennünket, amikor már legalább egy fűtési szezon óta az utcát melegíti odabentről. Aki azonban időben reagál a problémára, sok pénzt takaríthat meg.

Ellenőrzés önállóan

Ahogyan arról már több alkalommal is írtunk, az első ellenőrzéshez még nem szükséges a szakember segítsége. Egy egyszerű módszerrel Ön is bármikor megvizsgálhatja nyílászáróinak állapotát, azzal a bizonyos gyertyás módszerrel. Fél óra alatt az egész ház átvizsgálható, az eredmény pedig önmagáért beszél, amennyiben ügyesen sikerül elvégezni a tesztet.

Különösen lelkesítő megoldás, hiszen egyetlen fillérbe sem kerül. Na jó, a gyertyát és a gyufát valóban be kell szerezni.

Ellenőrzés szakember által

Természetes, így talán mondanunk sem kell, hogy mielőtt megkezdenénk a munkálatokat, mi magunk is elvégezzük a nyílászárók vizsgálatát, persze a gyertyás módszernél jóval precízebb technikával (így például hőkamerával).

Nem arról van szó, hogy nem hiszünk Önnek. Előre is köszönjük, ha végigmegy egy égő gyertyával a kritikusnak gondolt szakaszok mentén, de meg kell hagyni, hogy nekünk is, Önnek is jobb, ha alaposan körbenézünk, mielőtt elvégezzük az utólagos szilikonos ablakszigetelést.

Utólagos ablakszigetelés szilikonnal

Mindahányszor bennünket hívnak, tisztázzuk, hogy a szilikon, ami a nútmarást követően felhelyezésre kerül, közel sem az a szilikonanyag, amit a sarki mindenesnél bárki beszerezhet. Ha az volna, bevallanánk őszintén, hogy a szigetelési munkálatokat bárki elvégezheti maga is (főleg, ha ismeri azt a nútmarásos eljárást, amivel mi is dolgozunk).

A viccet félre téve, nem lehet ilyen egyszerűen felfogni a folyamatokat. Professzionális munkára van ugyanis szükség ahhoz, hogy valóban évtizedekre sikerüljön bebiztosítani az ingatlant a nyílászárók szigetelését tekintve. A házi megoldások ezen a területen sajnos nem működnek. Illetve működnek, amennyiben az egy évszakos megoldást működésnek lehet nevezni. Mi nem nevezzük annak.

Utólagos ablakszigetelés

Utólagos ablakszigetelés

Mentés

Szólj hozzá te is!

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Read previous post:
Ezt tegye a penész ellen!

Tegye meg ezt a 7+1 dolgot, és búcsút inthet a penésznek! Ki ne tudná, hogy a nemes penész fontos a...

Close