A nyár a legjobb időszak az ablakszigetelésre!

S hogy miért? Mindjárt 7+1 indokunk is van rá!

 

Valamiért az ablakszigeteléssel foglalkozó szakemberek ősszel a legleterheltebbek, de ez nem azt jelenti, hogy ez az ideális évszak is a munkálatokra. Ha nem megy a tömeg után, még jobban is jár!

 

  1. Gyors végeredményre számíthat!

Ha nyáron szigeteltet, ősszel, kora télen már nyugodtan élvezheti ennek minden előnyét. Nem kell idegesen telefonálnia mesterről-mesterre, nem kap oly sok elutasítást, s a türelmét sem teszi próbára a több hetes-hónapos várakozási idő. Ráadásul messziről elkerülheti a hobbimunkásokat, akik nem épp a nagy gyakorlatukról híresek.

  1. Meleg otthon, időben

Kapjon időben észhez, hogy a hűvösebb, huzatosabb időszakban már élvezhesse a szigetelés előnyeit! Gondoskodjon ablakai megfelelő szigeteléséről!

  1. Allergia -STOP

A por-és pollenallergiások fellélegezhetnek egy olyan lakásban, ahová nem jut be kénye-kedve szerint, bezárt ablakok mellett is a milliónyi pollen, és porszemcse. Az eredmény: tisztább, egészségesebb otthon, jobb közérzet.

  1. Ne adjon teret a kánikulának

Zárja ki otthonából a nagy nyári forróságot, biztosítson hűvösebb levegőt a négy fal között is!

  1. Ha klimatizált a lakása, két legyet üthet egy csapásra

Miért is? Azért, mert a hideg levegő nehezebben jut ki, a meleg pedig kevésbé áramlik be. Jól hangzik, ugye?

  1. Szépíthet a fűtésszámlán/áramszámlán

Amennyiben még nyáron szigetelteti az ablakait, a klímahasználatból eredő költségeket is lefaraghatja, hiszen ablakai jobban zárnak, és benn tartják a hűsítő levegőt. Ne pazarolja az energiát!

Önt motiválja a fűtési költségek csökkentése? Nincs is szebb, mint a nyáron, idejében szigetelt ablakoknak köszönhető alacsonyabb fűtésdíj. Akár havi 40 %-kal is alacsonyabb lehet a számlája! Ne csak álmodozzon, valósítsa is meg!

  1. Kedvezményt is kaphat

A nyári utólagos ablakszigetelés sok esetben kedvezményes, így még a beruházás díjából is megspórolhat egy jókora összeget.

+1: Zajvédelem

Nyári estéken nagyobb a forgalom, buliznak a fiatalok, s mindez egy belvárosi lakásban sok álmatlan órát is jelenthet. De nem szigetelt ablakok mellett! Aludjon úgy, mint a bunda!

Keressen minket bátran, egyeztessünk időpontot itt!
Kedvezményeinkről is bővebb felvilágosítást nyújtunk!

Várja Ön is felkészülten a telet!

Ablakszigetelés ellenőrzése hőkamerával.

Ablakszigetelés ellenőrzése hőkamerával.

Szólj hozzá te is!

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Read previous post:
Így maradnak szigetelései sokáig épek és szépek!

Amennyiben régen épült lakásba költözik, bizonyára elsőként ellenőrzi a parketta, a fűtés és a vezetékek állapotát! Ugyanígy érdemes eljárni a...

Close