Ajtó extrákkal

Csak egy ajtó, és más semmi?

Csak azt hiszi, hogy elég az ajtó színére, formájára, és könnyű csukhatóságára figyelnie! Ha van olyan bátor, és merész, hogy szakít a minimalizmussal, felfedezheti, hogy ettől sokkal több speciális igényt is ki tud elégíteni egy ajtó.

Például az alábbiakat!

Azok az átkozott betörők!

A minősített biztonsági ajtószerkezetek megvédhetik egy-egy helyiségét. Ezek az ajtók nem árasztanak börtönajtó feelinget, külsőre ikertestvérei a hagyományos ajtóknak. Azért vigyázzon, nehogy Önre sózzanak egy kínai bóvlit, keresse a minőséget, az mindig jobban megtérül!

a hang kinn reked…

A családi zsivaly, a szomszéd szobában harsogó „rokkoncert” is halk nesszé csendesülhet, ha egy hanggátló ajtó mellett teszi le a voksát. Végre nyugodtan pihenhet! A kereskedő mézes mázos szavai szépek, de azért a „biztos, ami biztos”, és „hiszem ha látom” alapon kérje el az ajtó tanúsítványait. A legjobb, ha már eleve olyan szakcéggel áll csak szóba, aki komoly referenciamunkát tud felmutatni ezen a téren.

Fő az erő!

Ha van a családban egy állandóan rohangáló, és ajtókilincs után nyúlkáló kisgyerek, vagy épp egy ajtócsapkodásra hajlamos serdülő ifjonc, akkor érdemes magasabb ellenállási osztállyal rendelkező ajtólapokat vásárolnia. Az erősebb alapkivitelű szerkezet jobban fogja állni a sarat extrémebb használat mellett is. Sőt, így még e vetemedésnek is ellenáll az ajtó. Csak semmi görbülés!

Pancsi-pancsi

Ha lakása wellness-részlegéhez keres ajtót, nem érheti be egy hagyományos darabbal. A magas páratartalom miatt mindenképp speciális nedves téri ajtókra lesz szüksége.

Védelem a nagy frekvenciás sugárzások ellen

Önnek is okoz egészségügyi problémákat a nagy frekvenciás sugárzás? Határolja el magát a mobil telefonátjátszók, a rádió és tévé adók, vagy mobiltelefonok káros sugárzásától. Csupán egy speciális, káros sugárzás ellen védelmet nyújtó betétszerkezet beépítésére lesz szükség. Az ajtó tehát egészségének őre is lehet!

Ajtóválasztás

Ajtóválasztás

Szólj hozzá te is!

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Read previous post:
Az ablakok fejlődéstörténete

Irán, Perzepolisz, i. e. 4000. A lakóházaknak már vannak ablakra hasonlító nyílásaik. I.sz. 100., Róma: a mesterek már készítenek üvegbetétet,...

Close